Ingredienser (36 stk)
- 2 gulerødder, revet
- 1 squash, revet
- 3/4 L. mælk
- 2 pk. tørgør eller 2 pk. alm. gær
- 300 g. cremefraice eller ylette, ymer, naturel
- salt
- 1 cup rugmel
- 1/2 cup grahamsmel eller fuldkornshvedemel
- ca. 700 g. hvedemel
- 18 pølser, skåret i halve
- Ketchup
Fremgangsmåde: Mælken lunes, hældes i en skål og gæren røres ud. Creme fraice, revet squash og gulerod, salt, rug- og grahamsmel tilsættes. Bland det godt sammen. Nu tilsættes hvedemel inde din dej er æltet godt sammen til en ensartet masse. Dejen stilles til at hæve i ca. 30 minutter et lunt sted.
Dejen deles i 4 lige store stykker som hver rulles ud til en cirkel på ca. 40 cm. Skær hver cirkel ud i 8 trekanter og kom en klat ketchup + en halv pølse på hver. Fortsæt på samme måde med resten. Pølsehornene bages på en bageplade i 20-25 minutter i en 220 grader varmluft. Hold øje med dem,
- Denne opskrift havde jeg også på min gamle blog, men her er den så igen. Den oprindelige opskrift fandt jeg på Twin food bloggen her.
De er herlige.
SvarSletTak for opskriften.
Mvh Michael
http://www.cibumic.dk/