mandag den 14. januar 2013

Pølsehorn med squash og gulerod


Ingredienser (36 stk)

  • 2 gulerødder, revet
  • 1 squash, revet
  • 3/4 L. mælk
  • 2 pk. tørgør eller 2 pk. alm. gær 
  • 300 g. cremefraice eller ylette, ymer, naturel 
  • salt
  • 1 cup rugmel
  • 1/2 cup grahamsmel eller fuldkornshvedemel
  • ca. 700 g. hvedemel
  • 18 pølser, skåret i halve
  • Ketchup
Fremgangsmåde: Mælken lunes, hældes i en skål og gæren røres ud. Creme fraice, revet squash og gulerod, salt, rug- og grahamsmel tilsættes. Bland det godt sammen. Nu tilsættes hvedemel inde din dej er æltet godt sammen til en ensartet masse. Dejen stilles til at hæve i ca. 30 minutter et lunt sted. 

Dejen deles i 4 lige store stykker som hver rulles ud til en cirkel på ca. 40 cm. Skær hver cirkel ud i 8 trekanter og kom en klat ketchup + en halv pølse på hver. Fortsæt på samme måde med resten. Pølsehornene bages på en bageplade i 20-25 minutter i en 220 grader varmluft. Hold øje med dem, 


- Denne opskrift havde jeg også på min gamle blog, men her er den så igen. Den oprindelige opskrift fandt jeg på Twin food bloggen her. 

1 kommentar:

  1. De er herlige.
    Tak for opskriften.

    Mvh Michael
    http://www.cibumic.dk/

    SvarSlet